Aizvadīta NOW4WRC23 iniciatīvas sanāksme

20.07.2023

Mūsu uzņēmuma valdes locekle Laila Līduma un vecākā radiosakaru inženiere Valentīna Martinova šonedēļ piedalījās sanāksmē, kuru organizēja reģionālā zināšanu apmaiņas un konsultēšanās foruma CEPT NOW4WRC23 (Network of Women for the World Radiocommunication Conference 2023) grupa.

NOW4WRC23 darbības galvenais mērķis ir uzlabot sieviešu pārstāvību radiosakaru nozarē, veicinot aktīvu sieviešu līdzdalību Pasaules radiosakaru konferencē (WRC-23).

''Šī iniciatīva ir lieliska platforma starpvalstu sadarbības veicināšanai, pieredzes un zināšanu apmaiņai. Veidojot šādas spēcīgas un aktīvas kopienas, mēs noteikti iedrošinām gan sevi, gan citas vēl aktīvāk iesaistīties kvalitatīvas un inovatīvas sakaru nozares veidošanā.'' tā Valentīna Martinova, vecākā radiosakaru inženiere. 

Šī tikšanās bija lieliska iespēja neformālā gaisotnē savstarpēji iepazīties ar iniciatīvas organizētājām un dalībniecēm, uzzināt vairāk par grupas darbību, kā arī par iespēju piedalīties zināšanu un pieredzes apmaiņas programmā “CEPT Mentoring Program for WRC-23”.

CEPT NOW4WRC23 galvenie uzdevumi un fokuss ir:

  • atbalstīt un aktīvāk iesaistīt sievietes CEPT darbā;
  • veicināt sieviešu līderību CEPT sagatavošanās procesā WRC-23;
  • veicināt CEPT sieviešu delegātu aktīvu līdzdalību ITU-R sagatavošanās procesā WRC-23;
  • organizēt CEPT NOW4WRC23 pasākumus CPG un projektu grupu sanāksmēs, kuru uzdevums ir sagatavoties WRC-23;
  • u.c.

Priecājamies par iespēju piedalīties un veidot savstarpēju pieredzes un zināšanu apmaiņu!