Izzinoši un aktīvi aizvadīta VAS Elektroniskie sakari Klientu diena 2024

VAS ES valdes priekšsēdētājs atklāj Klientu dienu 2024
12.04.2024

2024. gada 11. aprīlī VAS Elektroniskie sakari organizēja Klientu dienu, kas pulcēja vairāk nekā 30 klientus un sadarbības partnerus, lai iepazīstinātu ar jaunumiem un būtiskākajiem sasniegumiem, kā arī lai stiprinātu savstarpējo sadarbību.

Pasākumu atklāja VARAM ministre Inga Bērziņa, veltot atzinīgus vārdus par VAS Elektroniskie sakari darbu un ieguldījumu sakaru nozares attīstībā.

Klientu dienas ietvaros īsumā pastāstījām par uzņēmuma aktualitātēm, kā arī vienā no svarīgākajiem radiosakaru nozares pasākumiem – Pasaules radiosakaru konferencē 2023 (WRC-23 - World Radiocommunication Conference) būtiskākajiem pieņemtajiem lēmumiem, kas attiecas uz radiofrekvenču joslu lietošanas nosacījumiem un plāniem Latvijā. Tāpat iepazīstinājām ar VAS ES veiktajām radiofrekvenču spektra uzraudzības aktivitātēm.

Lai bagātinātu klientu pieredzi, piedāvājām iespēju tiem, kas vēlējās, pašiem iesaistīties aizraujošajā un intelektuāli izglītojošajā radiosignālu avotu meklēšanas procesā, kas vienlaicīgi ir gan aizraujoši pavadīts laiks svaigā gaisā, gan fiziska aktivitāte (orientēšanās pēc radiosignāliem), gan unikāla iespēja praktiskā veidā iegūt zināšanas par radiosignālu izplatību.

Klientu diena norisinājās Mežaparkā, kas tika izvēlēta atbilstoši pasākuma formātam – lai nodrošinātu reālus apstākļus radiosignālu peilēšanai.

Klientu diena 2024