VAS ES demonstrē savus tehniskos risinājumus Igaunijas prezidenta vizītes laikā

Radiofrekvenču spektra uzraudzības departamenta direktors Māris Aleksandrovs iepazīstina Igaunijas prezidentu Alaru Karisu ar VAS ES izstrādā programmatūru SKUDRA
26.04.2023

2023.gada 25.aprīlī Ādažu militārajā bāzē, kur sakarā ar Igaunijas Republikas prezidenta Alara Karisa vizīti Latvijā notika militārās tehnikas , tostarp 5G militārā pielietojuma testa vides demonstrācija, VAS ES iepazīstināja ar saviem tehnoloģiskajiem risinājumiem Skudra un Inovomobilis.

Igaunijas prezidents Latvijā pavadīs laiku no 24. līdz 26. aprīlim. Kopā ar viņu vizītē ir ieradusies plaša uzņēmēju delegācija. Vizītes mērķis ir pārrunāt drošības jautājumus reģionā, kā arī stiprināt abu valstu ekonomisko sadarbību. Kā jau šādās reizēs ierasts, vizītes laikā Igaunijas amatpersonām un uzņēmējiem ir sagatavota plaša programma ar apskates objektiem. Šoreiz paredzēts, ka viesi apmeklēs Rīgas un Valmieras pašvaldības, Ādažu militāro bāzi, viesosies pie vairākiem uzņēmumiem, kā arī aizvadīs Latvijas un Igaunijas Biznesa forumu, kas notiks LMT telpās Ropažu ielā.