4. jūnijā notiks tīklošanās pasākums uzņēmējiem un digitālo inovāciju entuziastiem

Ilustratīvs attēls
30.05.2024

VAS Elektroniskie sakari (VAS ES) aicina ikvienu, kurš orientēts uz sava uzņēmuma procesu digitalizāciju un ir atvērts nākotnes iespējām, piedalīties pieredzes apmaiņas un tīklošanās pasākumā 2024. gada 4. jūnijā no plkst. 13:00 līdz 15:00 Eksporta ielā 5, Rīgā.

Lai piedalītos pasākumā, reģistrējies līdz 3. jūnijam (ieskaitot), aizpildot reģistrācijas anketu - https://ej.uz/tiklosanas0406

  • Plkst. 13:00 – 13:30 Metaverss kā nākotnes realitāte un Tava loma tajā.

Tā kā ideja par Rīgu kā inovatīvu paplašinātās realitātes un citu nākamās paaudzes tehnoloģiju risinājumu izmēģinājumu poligonu ir radusies VAS ES paspārnē, un šobrīd tā ir pārtapusi par VAS ES virzītu nacionāla līmeņa iniciatīvu, šī pieredzes apmaiņas un tīklošanās pasākuma ietvaros piedāvāsim iespēju iepazīties ar Metaverse jēdzienu, kopīgi palūkojoties uz to kā uz potenciāli revolucionāru telpu, kas piedāvā jaunas iespējas biznesam, inovācijām un sadarbībai un labprāt uzklausot arī jūsu domas.

Ar savām pārdomām par Metaverse dalīsies VAS Elektroniskie sakari organizētā foruma 5G Techritory programmas vadītājs Neils Kalniņš, kurš pastāstīs arī par projektu “Connecting Pockets of MetaCity Excellence around the Baltic Sea Region (Metacities)”.

 

  • Plkst. 13:30 – 14:00 “Viens nav racējs” jeb atbalsts uzņēmumu digitalizācijai

Mūsdienās mainīgajā uzņēmējdarbības vidē ir svarīgi nepārtraukti virzīties uz priekšu, pielāgojoties pārmaiņām un izmantojot digitalizācijas priekšrocības. Eiropas digitālās inovācijas centri (EDIC) ir izveidoti uzņēmumu digitālās transformācijas veicināšanai un piedāvā uzņēmumiem un uzņēmējiem plašas iespējas optimizēt procesus un uzlabot efektivitāti.

Pasākuma laikā klātesošajiem piedāvāsim iespēju uzzināt par EDIC atbalsta iespējām uzņēmumu digitalizācijai – dažādajiem atbalsta rīkiem, kā arī par digitālā brieduma testu, kas var palīdzēt noteikt Jūsu uzņēmuma digitālo gatavību un attīstības iespējas. Vajadzības gadījumā pasākuma laikā tiks nodrošināts atbalsts un palīdzība testa aizpildīšanā. Par dažādajiem atbalsta mehānismiem saistībā ar digitalizācijas iespējām uzņēmumiem iepazīstinās Latvijas Digitālā akseleratora Rīgas kontaktpunkta vadītāja Līga Ignate.

 

  • Plkst. 14:00 – 15:00 “Īstajā vietā, īstajā laikā’”

Pasākumu noslēgsim ar tīklošanos, kuras laikā klātesošajiem būs iespēja īsā laikā satikt domubiedrus un, iespējams, savus potenciālos sadarbības partnerus. Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat pieredzējis uzņēmējs vai tikai sākāt savu ceļu digitālajā pasaulē, šis pasākums ir lieliska iespēja paplašināt savus kontaktus, iegūt jaunas zināšanas un iedvesmu turpmākai digitālajai izaugsmei.

Aicinām šo pasākumu izmantot kā iespēju, lai kopīgi veidotu ekosistēmu jaunu digitālo risinājumu radīšanai!

Lai reģistrētos uz pasākumu, lūdzu izmanto reģistrācijas saiti: https://ej.uz/tiklosanas0406

 

“Mēs dzīvojam dinamiskā tehnoloģiju vidē, kurā viss strauji attīstās un mainās. Taču mūsu uzdevums ir ne tikai pielāgoties šīm pārmaiņām, bet arī aktīvi piedalīties, lai tās transformētu par iespējām. Un bieži vien viss, kas nepieciešams, ir satikt īsto cilvēku īstajā laikā un vietā, lai šīs pārmaiņas kļūtu par iespējām un radītu pozitīvu ietekmi uz mūsu dzīvi un apkārtējo pasauli.”

Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta "Latvijas Digitālais akselerators" DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002.  Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.