Aizvadīts tīklošanās pasākums un Metaverse darba grupa

05.06.2024

4. jūniju aizvadījām tehnoloģiju, Metaverse un digitālo inovāciju tematikā. Pie sevis uzņēmām dažādu nozaru ekspertus un profesionāļus, lai kopīgi strādātu pie Metaverse attīstības stratēģijas izveides un uzdevumu definēšanas, kā arī izzinātu atbalsta iespējas uzņēmumu digitalizācijai un veidotu un stiprinātu sadarbību tīklošanās pasākumā.

Dienas pirmajā daļā norisinājās Metaverse darba grupas tikšanās, kurā intensīvā darba procesā tika likti pamati videi, kurā ātrāk, efektīvāk un racionālāk radīt dažādus Metaverse tehnoloģiju risinājumus. Un ar iespējām, ko sniedz “EDIC on Local Digital Twin & Citiverse” dalījās Inga Barisa, Rīgas Valstspilsētas aģentūras “Digitālā aģentūra” pārstāve.

Savukārt pasākuma otrajā daļā norisinājās tīklošanās pasākums, kurā ar savām pārdomām par Metaverse un uzņēmēju iespējām dalījās mūsu organizētā foruma 5G Techritory programmas vadītājs Neils Kalniņš, savukārt, par dažādajiem atbalsta mehānismiem saistībā ar digitalizācijas iespējām uzņēmumiem iepazīstināja Latvijas Digitālais akselerators Rīgas kontaktpunkta vadītāja Līga Ignate.

Pasākumu noslēdzām ar tīklošanos, kuras laikā klātesošajiem bija iespēja īsā laikā satikt domubiedrus un, iespējams, savus potenciālos sadarbības partnerus.

Paldies ikvienam dalībniekam, kurš ar savu iniciatīvu, zināšanām, pieredzi un praktisko rīcību veido vidi, kur kopīgi attīstīt jēgpilnas un nozīmīgas digitālās inovācijas!

 

Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta "Latvijas Digitālais akselerators" DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002. Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.

 

Metaverse darba grupa un tīklošanās pasākums 4. jūnijā